НОВИНИ ОТ НАС

Предлагаме Ви комфортно и сигурно пътуване с Denzrental

21.09.2017

Важни моменти при наемане на автомобил.

Denz Rental предлага на своите клиенти отлична за парите си услуга и свободата да разгледат техните дестинации.

1. Помислете добре от какъв автомобил имате нужда

Моля имайте предвид големината на превозното средство, което избирате. Помислете добре върху броя на пътниците и багажа, който те ще носят. Комфорта и сигурността на пътя са много важни. Климатикът също е важен през горещите летни дни. Всички автомобили на Denz Rental са оборудвани с климатик.

2. Какво включва Вашата тарифа

Някои тарифи могат да бъдат по-ниски в сравнение с други. Това обаче може да доведе до по-висока отговорност за автомобила и съответно по-голяма стойност на сумата, блокирана по Вашата кредитна карта.

3.Проверете за щети по автомобила

Преди да потеглите, проверете автомобила за съществуващи щети. В противен случай може да Ви таксуват за щета, която не е направена от Вас, защото служителя не я е забелязал преди това. Затова Ви съветваме винаги да проверявате автомобила за съществуващи щети. Също така, проверете дали имате толкова налично гориво, колкото е отбелязано на договора за наем. В повечето компании за коли под наем, автомобилът се отдава с пълен резервоар.

4. Проверете гумите на автомобила

Много е важно да проверите дали гумите са в добро състояние. Те трябва да имат значителна дълбочина на грайфера и да са достатъчно напомпани.

5. Запознайте се с управлението на автомобила

Уверете се, че знаете как да използвате светлините, чистачките и клаксона на автомобила правилно. Може да попитате служителя, който Ви обслужва за книгата с инструкции на автомобила, която в повечето случаи се намира в жабката. Преди да потеглите Ви съветваме да проверите наличните течности на автомобила, като течност за чистачки, спирачна течност и маслото на мотора .