ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Предлагаме Ви комфортно и сигурно пътуване с Denzrental

23.03.2017

Често задавани въпроси и отговори

Как да резервирате автомобил под наем ?

Можете да заявите автомобил под наем в офиса на Denz Rental, по телефона, e-mail, Онлайн чата или като използвате "Формата за контакти" на www.denzrental.bg.

Къде може да получите / върнете автомобил?

Безплатно в офис на Denz Rental. Повече информация може да получите на +359 89 888 5684.

Има ли климатик в колите?

Да, всички наши автомобили имат климатик.

Мога ли да удължа наема?

Възможно е да удължите наема на вече наетия автомобил, като се свържете с нас. При възможност ще бъдете информирани.

Какво да изисквате от нас при получаване на автомобил под наем?

Добре сервизиран и оборудван съгласно сезона автомобил. Двустранно подписан протокол, документи /регистрационен талон, застрахователна полица "Гражданска отговорност", стикер за платена винетна такса, ГТП и "Комплект КАТ".

Какво да правите при настъпило ПТП?

Веднага се свържете с Пътна полиция – тел.112, и изискайте съответните документи / протокол от КАТ-Пътна полиция /, които се представят в застрахователната компания. Веднага уведомете служител на Denz Rental за настъпилата щета, като точно опишете събитието, Вашето състояние и състоянието на автомобила, за да се преценят следващите действия / лекарска помощ, авто асистанс, транспортиране на автомобила и пътниците в него, най-близък сервиз за ремонт и други./ При по-сериозни щети сумата може да достигне до размера на целия депозит упоменат в тарифата на Denz Rental. При употреба на наркотици, алкохол или други упойващи вещества, включително лекарства, при които е забранено шофиране, ремонта на автомобила е изцяло за сметка на наемателя – не важи нито една от застраховките. Удържа се целия депозит и се начислява глоба за пропуснати ползи и нанесени щети.

Какво ще изискваме от Вас при наемането на автомобил?

• Валидна шофьорска книжка.

• Навършени 18 години и да имате стаж не по-малко от 1 (една) година.

• Внесен гаранционен депозит.

Какво е "Гаранционен Депозит"?

Гаранционният депозит е задължителен. Той покрива евентуален отказ от страна на клиента да зареди резервоара, както и щети които не се покриват от застрахователя /щети по интериора, по гуми и джанти, долна част на автомобила вследствие от некомпетентно шофиране/ . Също така при непредвидено удължаване на периода на наема, допълнително дължимата сума се приспада от депозита.